Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Poker Session με την Κατερίνα Μαλασίδου στο PokerLobby (vid)



Η Κατερίνα Μαλασίδου, μέλος της Team PokerStars Online, ετοίμασε ένα ξεχωριστό βίντεο αποκλειστικά για τους αναγνώστες του PokerLobby. Αν θέλετε να μάθετε τα μυστικά των Hyper Turbo Sit & Go’s, τότε ήρθατε στο σωστό μέρος.

Μετά από μία απολαυστική συνέντευξη με την Κατερίνα στο κέντρο της Αθήνας, ήρθε η στιγμή για “δράση”. Μέσα από ένα live session διάρκειας 20 λεπτών, η Ελληνίδα επαγγελματίας, μοιράζεται με την κοινότητα του PokerLobby την στρατηγική που ακολουθεί στα τραπέζια σε ένα ξεχωριστό format του πόκερ. Η Κατερίνα, η οποία παίζει online με το όνομα “katerina289”, έχει καταφέρει να ξεκινήσει από τα μικρότερα stakes του και με μελέτη, αλλά και με την βοήθεια του συντρόφου της Andre Coimbra, έφτασε να παίζει Sit & Go’s των $74. Όλη την πορεία της μέχρι σήμερα την παρακολουθήσαμε από το προσωπικό της blog, το οποίο ήταν και αυτό που την έκανε εύρυτερα γνωστή στην κοινότητα του πόκερ.

Η Κατερίνα ειδικεύεται στα 6-max Hyper Turbo Satellites, στα οποία οι παίκτες ξεκινούν με μόλις 10 big blinds και από τους 6 του τραπεζιού μόλις οι 2 κερδίζουν έπαθλο. Το έπαθλο είναι ένα εισιτήριο για τουρνουά με μεγαλύτερο buy in, το οποίο και αξιοποιεί, όπως μας λέει η ίδια σε tournament money και στη συνέχεια σε πραγματικά χρήματα. Θα παρατηρήσετε ότι το παιχνίδι της είναι αρκετά επιθετικό και μας εξηγεί για ποιο λόγο κάνει κάθε κίνηση της.

Απολαύστε το live session στο βίντεο που ακολουθεί:



Πηγή : pokerlobbygr.com

1 σχόλιο: